Sunday, 27 November 2011

SELAMAT HARI LAHIR BUAT KU

Drag and drop meTiade ape sgt la ... itu la yg biasenyer aku ucapkan sempena ulangtahun kelahiran atau dlm bhase omputihnyer "HAPPY BIRTHDAY'... tp pd kali ini agak sedikit lain dan istimewa.
Kenape lak...??? Ini krn pd besday aku yg ke 37tahon ini .. tarikhnyer jatoh pd Maal Hijrah (Awal Muharram)... suatu hari yg cukup besar dan bermakna dlm sejarah serta kalender Islam.
  1. Azam kali ini kene control financial sikit .. jgn boros
  2. Jaga stamina dan kesihatan..moga2 Allah kurniakn tubuh dan akal yg sihat bg aku membuat amalan yg baik.. Insyaallah
  3. Bikin pekerjaan yg lebih jujur dan ikhlas utk famili aku.
Ape yg aku nak berkongsi dgn korg ialah kad besday drpd anak-anak aku ...

hepi besday yg ke 37tahon

top nukilan dr dja..bottom dr wafa

Walaupon kad yg d beli itu ialah dr duit aku sendiri... wakakakakakakaka.. diaorg main selit jer bile g shopping kat Tesco ari tu... hasil idea mama diaorg jugek tuuuuu... agak ku ringkas. 
Ape2 pon trime kasih gak wat my wife Noza .. coz jage makan minum aku dan anak2  kami ...
Best dan beruntung betol d anugerah wife sepertimu..Drag and drop me Thanks a lot's

No comments: