Sunday, 4 December 2011

from RWG to BARBIE SHOP, MIDVALLEY


Haiiiiiii ... smue2 bloggers....Drag and drop me

 Kite smue msh dlm episod coti2 skolah kannn..!!!!!!!!!??????? So, aku dan my wife ari ni bw la anak2 kitorg ke MidValley Mega Mall, KL ... My wife laaa,,, ari tu die ade beli kan anak2 kami besday present brg2 barbie store.. Maka, die dpt la voucher utk foto shoot FREE... Aku ikutkn ajer tanpe byk soal coz dlm plan nk pegi MidValley dgn komuter... lame xnaik,, gian lak rasenyer nk naik salah satu public transport ni w/pon kerap kali train delay ...GRRRR....!!!!

Kembang semacam jer anak2 bile d info yg kami nk pegi MidValley dgn naik komuter. Kul 11AM smue dh ready... hepi la tuuuuu. Sampei jer d Rawang komuter Station nk kene beli tiket d kaunter tiket dulu... ape daa ,,, terpakse dgn rela aku kene beratur ...punyer la paaaaaaaaaaaaaaannjangggggggggggg!!!!  Pelik kan knape service d mesin tidak d jaga dgn betol.. amat2 merugikn kerana negara kite bakal menghadapi tahun 2020 nnt ... takut2 nnt tahun jer berubah tp sikap rakyat takuk yg sama tu jugekk... Seperti yg aku crite kat awal td.... train delay !!!! dan pd kali ini die berlaku lg skali... elok2 dlm jadual 1.30PM tapi jadi 1.45PM ....
    Bile train berenti jer,,, org2 smue sibuk nk masok coach ... ape la salah nyer beri laluan pade org yg nk kuar tuuuuu dulu ..... soalnyer, ape yg tlh KTMB buat utk improve service ...!!!!!???? Taraaaaakkkkk kannn..!!!!! Pihak2 yg bertanggongjawab pulok cam amalkn prinsip2 "Ade Kami Kisah!!!!???"


 Suasana dlm komuter ari ni ..ok... tp aku hepi tgk anak2 yg amat2 teruja lebih2 lagi Husnaa si kecik anak kami ke3 tuuu... sekejap jalan kiri nk mama ..pastu jln ke kanan nk Ayah.. panjat seat coach nk tgk view kt luar semasa komuter bergerak dgn steady... Melerettttt senyum Ayah .................

Husnaa main brg2 barbie shop

Boringnyer  tggu kakak2 foto shoot
Sampei d MidValley dlm kul 3PM.. perot sudeh lapor,, carik Sushi king jer ,,,, Mama la blanjer, mcm2 anak kami makan tp favourite depa nasik jepon + telor ikan kaler merah tuuu,, ape ke namenyer ( ebikko )... Pas makan teros ke Barbie Store utk redeem voucher... Rupe2 nyer ramai lg yg menunggu ..Fuuhhhhhhhhh!!!!! lama nyer menungguuuuuuuuu kire-kire 2jam tak kureng... Deeja dan Wafa d make up.. d pakei dgn rambut palsu dan d pakeikn baju ala2 barbie ..... Kelakau jerrrr ...  Bile seisi foto shoot keras jerr masing2 ..Drag and drop me wakakakakakakaka !!!!!!!... padahal time kat luar td mcm2 aksi nk buat kononnnnnn..!!!!! Tp ok laaa .. hasil keje yg agak baik...  
Hasilnyer .............. foto ni aku curik2 snap
.. depa kt barbie shop tu xkasi tau..
Time d panggil utk tengok hasil anak2 d PC baru leh diaorg story kt kitorg.... yg Free tuuuu 1keping 4R jerrrr ... klu nk amik foto2 yg lain 1keping = RM30 .... adoiiiii!!!!! dah kene dahhhh .... tp memandangkn foto anak2 yg agak cantek gak (rugi lak klu tak amik) maka kami pon setuju nk amik beberape keping lg .... kopak ...kopakkk .... nk wat camne,,,,,, utk anak2 redha jerrrrrr!!!!!!!!!!!!
Hee .. heeee... heeeee..... heeeee...

No comments: